print-blue    fb-f-logo-blue-29    ​linkedin_in_icon_35px

Ny Tagdækning med Naturskifer - Svejgårdsvej i hellerup

FALK TAG & FACADE ApS har kombineret kobber & naturskifer harmonisk flot på denne ejendom. Ejeren af denne bygning var ikke i tvivl om, hvad der skulle gøres ved hans ejendom.

Det skulle være så vedligeholdelsesfrit som muligt. Han kontaktede derfor FALK TAG & FACADE som han havde læst om på www.skifertag.dk, da han søgte mere rådgivning. FALK TAG & FACADE havde den fornøjelse at tilbyde ny tagdækning med Lusavel Naturskifer klasse A.Alle afslutninger blev udført i kobber. Facaden blev malet med Wall-Flex. Med kobber og naturskifer som er lagt på denne ejendom, opnås der et arkitektonisk mesterværk, der holder i århundrede uden særlig vedligeholdelse.

Med kobber og naturskifer som er lagt på denne ejendom, opnås der et arkitektonisk mesterværk, der holder i århundrede uden særlig vedligeholdelse.

Firmainformation

Falk ​Tag & Facade ApS

CVR: 21285676

Kontakt​

Telefon: 46 75 59 70

Mail: info@falk-tag.dk

​Vi er medlem af

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.