print-blue    fb-f-logo-blue-29    ​linkedin_in_icon_35px

Naturskifer er et fantastisk holdbart tagmateriale.

Naturskifer er et fantastisk holdbart tagmateriale. Faktisk har det flere hundrede års holdbarhed.
Derfor bliver det også genanvendt overalt, hvor der endnu er mennesker, der kender til dette tagmateriales fortrin og håndtering.

​Det originale naturskifertag på ejendommen Rosenørns Alle 44-50 har holdt i 100 år, og boligforeningen fik sig en glædelig overraskelse, da taget skulle renoveres, og de fik at vide, at det sagtens kunne holde endnu en menneskealder, når blot de defekte skiferplader blev udskiftet med tilsvarende skifer af lige så god kvalitet.

Glæden blev ikke mindre af, at prisen for af bevare det veltjente skifertag lå så meget under det budgeterede, at der også blev råd til at få renset facaden ved samme lejlighed. Det var et stort ønske, som boligforeningen nu fik råd til at få opfyldt, for 100års snavs og nedbrydende partikler havde sat sig sine tydelige spor.

Facaden blev gjort lige så flot, som da huset blev bygget, og der blev ikke brugt nogen form for kemikalier til rensningen - kun en skånsom afrensning med vand, luft og ganske lidt oventørret sand under lavtryk.

Tag- og facaderenoveringen blev udført af FALK TAG & FACADE ApS

Firmainformation

Falk ​Tag & Facade ApS

CVR: 21285676

Kontakt​

Telefon: 46 75 59 70

Mail: info@falk-tag.dk

​Vi er medlem af

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.