print-blue    fb-f-logo-blue-29    ​linkedin_in_icon_35px

To flotte indbyggede tagterrasser på Naturskifertag

FALK TAG & FACADE ApS blev kontaktet da skifertaget var utæt,samt manglede vedligeholdelse af diverse zinkinddækninger.

Ejerforeningen ønskede ny Naturskifer med 30 års garanti.Beboerne på toppen øjnede samtidig chancen for at udnytte deres loftrum, ved at få lavet indbyggede terrasser. Efter en myndighedsbehandling kunne FALK TAG & FACADE ApS starte sagen op.​

Kort fortalt om tagterrasserne.

Hver terrasse er på ca. 14 m². Der er lavet udvekslinger, som er understøttede på bærende vægge. Gulvet er forstærket med jerndrager.

Vandtætnings membran er udført med slidstærk og elastisk kunststof. Topladet er med kvartssand, som skridsikring. Rækværket er udført, som resten af facadens træværk, som er fra 1908. Om selve tagarbejdet kan nævnes detaljerne med zinken omkring trappetårnets frontspice. Zinkvinduet, samt alt det omkringliggende. Der er udført efterisolering af mansardtaget.​Nye større zinktagrender er monteret.

Beboerne på toppen har nu fået en dejlig terrasse ? ugenert og i læ for vinden højt, højt hævet over byens tage. Ejerforeningen har fået et nyt flot Naturskifertag med mange detaljer og en meget lang holdbarhed.

Hvis De vil se resultatet, så læg vejen forbi Blytsvej 8, 2000 Frederiksberg.

Firmainformation

Falk ​Tag & Facade ApS

CVR: 21285676

Kontakt​

Telefon: 46 75 59 70

Mail: info@falk-tag.dk

​Vi er medlem af

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.