print-blue    fb-f-logo-blue-29    ​linkedin_in_icon_35px

​Facaderenovering

SE REFERENCER NEDERST PÅ SIDEN MED GRØN SKRIFT.​

​Der er ingen grund til at leve med en facade, som langsomt bliver mere og mere slidt og mindre og mindre attraktiv at kigge på. En facaderenovering kan gøre den så god som ny.

Falk Tag og Facade ApS har årelang erfaring med facaderenovering af ældre bygninger i København og Roskilde, samt resten af Sjælland.

Skånsom facaderenovering

​Det er som regel alger, der får facaden til at miste sin skønhed, men det kan vi komme til livs med en skånsom facadeafrensning som et led i vores facaderenovering, der ikke påvirker murværk eller andet.

Når algerne er bekæmpet, og facaden skal have det flotte look tilbage, så bruger vi kun kvalitetsprodukter som blandt andet Wallflex facademaling og KEIM silikatmaling. Det sikrer en flot facade i mange år.

Se referencer

​Vi udfører både små og store opgaver for vores kunder i især Gentofte, så uanset omfang eller karakter af den facaderenovering du har brug for, kan vi levere det flotte resultat. Du kan se billeder af en facaderenovering på Frederiksberg Allé her.

Fang os på tlf. 46 75 59 70 eller skriv på info@falk-tag.dk for et uforpligtende tilbud.

Her kan du se oversigten over alle vores referencer indenfor facaderenovering.

Klik på nedenstående links for at se vores referencer

Detaljer af SoftClean - Facaderensning

Firmainformation

Falk ​Tag & Facade ApS

CVR: 21285676

Kontakt​

Telefon: 46 75 59 70

Mail: info@falk-tag.dk

​Vi er medlem af

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.