print-blue    fb-f-logo-blue-29    ​linkedin_in_icon_35px

Falk Tag & Facade's historie​

Falk Tag & Facade: Vores familievirksomhed har fejret 100-års jubilæum.​

I oktober 2013 fejrede vi 30-års virksomhedsjubilæum og 70-års​ "personligt jubilæum", idet virksomhedens grundlægger, 

Freddy Falk, fyldte 70 år.

Siden etableringen i 1983 er virksomheden vokset støt til i dag at beskæftige 15 dygtige og engagerede medarbejdere med stor erfaring og ekspertise og en lang række dygtige underentreprenører. Den faste medarbejderskare tæller ud over den stadig aktive Freddy blandt andre Alice Falk (Freddy's kone), Jan Falk Pedersen (Freddys søn), Helle Falk Schollert (Freddys datter), Jan Falk Schollert (Freddys svigersøn og gift med Helle).

Freddy begyndte allerede generationsskiftet i virksomheden i 1998 for at give den unge generation plads, udviklingsmuligheder og ansvar.

Jan Falk Schollert sidder ved rorpinden som ejer og tagekspert, mens Jan Falk Pedersen er salgschef og projektleder, Alice Falk er alt-mulig-dame, Helle Falk Schollert blæksprutten, der samler alle trådene på domicilet på Navervej 30 i Roskilde.

Læs et avis-udtag om os​ her

Nyheder

9. november 2018

Hædret med pris Læs mere

15. juni 2018

Flade tage uden problemers

Vi støtter:​

Firmainformation

Falk ​Tag & Facade ApS

CVR: 21285676

Kontakt​

Telefon: 46 75 59 70

Mail: info@falk-tag.dk

​Vi er medlem af

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.