​Nyt tag

Når boligen trænger til nyt tag, er det vigtigt at lade erfarne fagfolk stå for opgaven, hvis du vil være sikker på et resultat i højeste kvalitet med maksimal levetid.

Hos Falk Tag og Facade ApS tager vores arbejde udgangspunkt i 30 års erfaring, og vi servicer kunder, private såvel som erhverv, i blandt andet Roskilde og København, samt resten af Sjælland.

En komplet løsning med nyt tag

​Et nyt tag handler ikke kun om at lægge tegl, skifer eller eternit på tagkonstruktionen. Det handler også om at sikre, at tagkonstruktionen er stærk, så taget får den levetid, det reelt har potentiale til.

Vi er ambitiøse i alt vores arbejde, og vi går aldrig på kompromis med grundigheden, ligesom vi lægger vægt på at holde dig informeret om forløbet gennem hele processen. Det gør vi blandt andet med ugentlige statusbreve samt tæt dialog.

Kontakt os for nyt tag

​Overvejer du, om det er tid til et nyt tag, så ring til os allerede i dag for at høre nærmere om, hvordan vi sammen kan nå målet.

Vi kommer gerne ud og besigtiger dit tag samt giver et uforpligtende tilbud på lægning af et nyt. Ring på tlf. 46 75 59 70 eller skriv på info@falk-tag.dk.