print-blue    fb-f-logo-blue-29    ​linkedin_in_icon_35px

​Om FALK TAG & FACADE ApS

FALK TAG & FACADE ApS er specialister i alle former for udvendig bygningsrenovering, kvalitets rigtige totalløsninger, konkurrencedygtige priser og mere end 25års erfaring. Vi arbejder dagligt over hele Sjælland. Firmaet hører selv til i Roskilde.

​Målsætning

FALK TAG & FACADE ApS's målsætning er ikke at være de største, men de bedste. De bedste materialer, gennemprøvede arbejdsmetoder og tætte kontakter til Teknologiske Institutter i ind- og udland, sikrer Dem en perfekt totalløsning, der sparer Dem for udgifter til vedligeholdelse i en lang årrække. 

Idégrundlag

FALK TAG & FACADE ApS` s idégrundlag er at tilbyde bygningens udvendige renovering og vedligeholdelse, med metoder som sætter os i stand til at finde nicher, hvor vi kan konkurrere ved hjælp af metoder, som er bedre eller billigere, men helst begge dele. Medarbejdere med speciel uddannelse i disse metoder er nødvendige for at opfylde kundernes ønsker

​Kvalitetspolitik

FALK TAG & FACADE ApS` s formål med kvalitetssikring er, at angive de retningslinier der skal følges, for at gennemføre og vedligeholde en kvalitetsstyring, som sikrer opfyldelsen af kvalitetsmålsætningen og her igennem sikre, at FALK TAG & FACADE ApS har sådant omdømme, at markedet føler en grad af tilfredshed med produkterne og ydelserne. 


Kontakt os derfor gerne, hvis De skulle have brug for professionel råd og vejledning i forbindelse med udvendig bygningsrenovering.

Servicevogne

Er hurtig hjælp påkrævet, kan FALK TAG & FACADE´s servicevogne, der alle er udstyret med telefon, hurtigt tilkaldes. Flade tage kan f.eks. tætnes i regnvejr hvis det er påkrævet.

Nyheder

15. juni 2018

Glad udlejer har fået tæt tag Læs

15. juni 2018

Flade tage uden problemers

Vi støtter:​

Firmainformation

Falk ​Tag & Facade ApS

CVR: 21285676

Kontakt​

Telefon: 46 75 59 70

Mail: info@falk-tag.dk

​Vi er medlem af