print-blue    fb-f-logo-blue-29    ​linkedin_in_icon_35px

​Om FALK TAG & FACADE ApS

FALK TAG & FACADE ApS er specialister i alle former for udvendig bygningsrenovering, kvalitets rigtige totalløsninger, konkurrencedygtige priser og mere end 25års erfaring. Vi arbejder dagligt over hele Sjælland. Firmaet hører selv til i Roskilde.

​Målsætning

FALK TAG & FACADE ApS's målsætning er ikke at være de største, men de bedste. De bedste materialer, gennemprøvede arbejdsmetoder og tætte kontakter til Teknologiske Institutter i ind- og udland, sikrer Dem en perfekt totalløsning, der sparer Dem for udgifter til vedligeholdelse i en lang årrække. 

Idégrundlag

FALK TAG & FACADE ApS` s idégrundlag er at tilbyde bygningens udvendige renovering og vedligeholdelse, med metoder som sætter os i stand til at finde nicher, hvor vi kan konkurrere ved hjælp af metoder, som er bedre eller billigere, men helst begge dele. Medarbejdere med speciel uddannelse i disse metoder er nødvendige for at opfylde kundernes ønsker

​Kvalitetspolitik

FALK TAG & FACADE ApS` s formål med kvalitetssikring er, at angive de retningslinier der skal følges, for at gennemføre og vedligeholde en kvalitetsstyring, som sikrer opfyldelsen af kvalitetsmålsætningen og her igennem sikre, at FALK TAG & FACADE ApS har sådant omdømme, at markedet føler en grad af tilfredshed med produkterne og ydelserne. 


Kontakt os derfor gerne, hvis De skulle have brug for professionel råd og vejledning i forbindelse med udvendig bygningsrenovering.

Servicevogne

Er hurtig hjælp påkrævet, kan FALK TAG & FACADE´s servicevogne, der alle er udstyret med telefon, hurtigt tilkaldes. Flade tage kan f.eks. tætnes i regnvejr hvis det er påkrævet.

Firmainformation

Falk ​Tag & Facade ApS

CVR: 21285676

Kontakt​

Telefon: 46 75 59 70

Mail: info@falk-tag.dk

​Vi er medlem af

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.