print-blue    fb-f-logo-blue-29    ​linkedin_in_icon_35px

Den respektfulde renovering af bevaringsværdig ejendom.

”Atter engang har vi god grund til at være stolte af vores dygtige medarbejdere hos Falk Tag & Facade – D. 22/10-2018 hædrede Frederiksberg Kommune ejerforeningen Steen Blichers Vej 2 og os med prisen for ”Den respektfulde renovering” 🥇🌞

🏠​I 2013 fik vi en usædvanlig og rigtigt interessant opgave ind ad døren:

Ejerforeningen Steen Blichers Vej 2 ønskede en grundig facaderenovering af den gamle og bevaringsværdige ejendom på selv samme adresse. Bygningen har 124 år på bagen og årene slider selv de hårdeste sten. Der var derfor brug for en omfattende indsats; bl.a. med en udskiftning af 410 sten fordelt på 10 forskellige typer formsten.

Åbenbart udførte vi vores arbejde med bravour - Frederiksberg Kommune lagde særligt vægt på at istandsættelsen var foretaget med særlig omhu.

Vi er selvfølgelig glade og stolte, og vi kan kun opfordre til at kigge på facaden hvis I kommer forbi Steen Blichers Vej 2.”

Nyheder

9. november 2018

Hædret med pris Læs mere

15. juni 2018

Flade tage uden problemers

Vi støtter:​

Firmainformation

Falk ​Tag & Facade ApS

CVR: 21285676

Kontakt​

Telefon: 46 75 59 70

Mail: info@falk-tag.dk

​Vi er medlem af

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.