print-blue    fb-f-logo-blue-29    ​linkedin_in_icon_35px

Klik på nedenstående links for at se et udpluk af vores referencer

Skifertag - Natur eller eternit

De fleste drømmer om et tag med meget lang levetid, og hører du også til en af dem, så er et skifertag den helt rigtige løsning.

Et skifertag kan let holde i 100 år og bevarer sit flotte udseende hele vejen, hvis du vedligeholder det ordentligt. Det er en god og fremsynet investering.​

Et kvalitetsbevidst firma

​Uanset hvilken tagtype vi arbejder med, så er kvaliteten i både materialer og arbejdsudførelse i højsædet hos Falk Tag og Facade ApS. Af samme årsag bruger vi kun naturskifer i klasse A, som kun lægges af fagfolk med stor ekspertise.

Hos os er ingen opgaver for store eller for små, så vi hører også meget gerne fra dig, hvis du påtænker at få lagt et skifertag.

Få et skifertag

​Vores kundekreds tæller både private, erhverv og andelsboligselskaber, og uanset hvem vi arbejder for eller med, står vi for loyalitet og tillid i alle led af projektet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et skifertag. Vi kan træffes på 46 75 59 70 eller ved at skrive på info@falk-tag.dk, og fra vores base i Roskilde kører vi ofte ud til kunder i Gentofte, andre byer ved København - ja hele Sjælland m.fl.

Vi har desuden flere referenceblade, som vi kan fremsende, såfremt du ønsker det. Desuden besidder vi følgende kompetencer - klik på linket for at se mere:​

Smart skifersaks til akku maskine

Special fuge i skiferpladernes stød​

Rustbeskyttende overfladebehandling

Tagrendenet
Isokernhat / faxehat​

Firmainformation

Falk ​Tag & Facade ApS

CVR: 21285676

​Adresse

Navervej 30

4000 Roskilde

Kontakt​

Telefon: 46 75 59 70

Mail: info@falk-tag.dk

​Vi er medlem af