print-blue    fb-f-logo-blue-29    ​linkedin_in_icon_35px

​Renovering af din bolig

​Er det ved at være en del år siden sidste renovering af boligen, og trænger den efterhånden til et løft, så kan Falk Tag og Facade ApS hjælpe dig på hele Sjælland.

Vi har 30 års erfaring med alle former for renovering i Roskilde og København, og vi lægger vægt på at være en loyal samarbejdspartner, så der er tillid mellem os og dig gennem hele processen.

Alt indenfor renovering af boliger

​Renovering dækker en bred vifte af opgaver i og omkring en bolig, og da vi har håndværkere inden for alle faggrupper, kan vi levere høj kvalitet inden for det hele. Det gælder blandt andet:

​Kontakt os

Er du på udkig efter et kvalitetsbevidst firma som kan varetage den renovering, som du selv eller din virksomhed står overfor, så er vi den oplagte samarbejdspartner til at udføre din renovering.

Vi er ambitiøse i alt, hvad vi foretager os, for kun gennem grundighed og arbejdsomhed kan vi give dig det kvalitetsresultat, som du har krav på.

Referencer indenfor renovering

Er du interessert i at se nærmere på nogle af vores tidligere opgaver inden for renovering? Så klik ind og se nærmere på vores referencer.​

Nyheder

Vi er udvalgt til årets finalist af Anmeld Håndværker.​

13. marts 2018

Glad udlejer har fået tæt tag Læs

6. februar 2018

Flade tage uden problemers

Vi støtter:​

Firmainformation

Falk ​Tag & Facade ApS

CVR: 21285676

Kontakt​

Telefon: 46 75 59 70

Mail: info@falk-tag.dk

​Vi er medlem af