print-blue    fb-f-logo-blue-29    ​linkedin_in_icon_35px

Her kan du se oversigten over nogle af vores tegltag referencer

Klik på nedenstående links for at se vores referencer inden opsætning af tegltag.

Tegltag

SE REFERENCER - KLIK PÅ FOTOS ØVERST PÅ SIDEN.

​Et tegltag er en af de mest almindelige tagtyper, du kan se, når du kører rundt i det danske land, og det er der flere årsager til, som vi vil forklare nedenfor.

Hos Falk Tag og Facade ApS er vi eksperter i tagarbejde, og tegltag er noget af det, som vi har mest erfaring med at lægge og renovere.

Fordele med et tegltag

​Som nævnt er der flere grunde til, at tegltag er blandt de mest udbredte i Danmark. Især kombinationen af en lang levetid på i hvert fald 50 år og en forholdsvis lav udgift til materialer gør det til en attraktiv løsning for mange.

Derudover er et tegltag også en flot løsning, som passer perfekt til stort set alle slags bygninger, og i nogle kommuner findes der faktisk bestemmelser, der foreskriver, at alle boliger i et område skal have tegltag.

Hør nærmere om mulighederne

​Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig på vej mod et flot tegltag, er du mere end velkommen til at ringe til os på 

tlf. 46 75 59 70 eller ved at skrive på info@falk-tag.dk.

Vi løser både store og små opgaver i Gentofte, Roskilde og København, og vores kundekreds tæller alt fra private til erhverv, andelsboligselskaber og ejerforeninger.

Firmainformation

Falk ​Tag & Facade ApS

CVR: 21285676

​Adresse

Navervej 30

4000 Roskilde

Kontakt​

Telefon: 46 75 59 70

Mail: info@falk-tag.dk

​Vi er medlem af