FØR
EFTER

Naturskifer kan holde over 100 år

De fleste drømmer om et tag med meget lang levetid, og hører du også til en af dem, så er et skifertag den helt rigtige løsning.

Falk Tag og Facade i Roskilde er din oplagte samarbejdspartner, når du skal have lagt nyt skifertag.

Et skifertag kan let holde i 100 år og bevarer sit flotte udseende hele vejen, hvis du vedligeholder det ordentligt. Det er en god og fremsynet investering.​ 

Falk er meget professionelle og leverer et godt stykke håndværk. De nemme og behagelig at kommunikere med, Man er hurtig tryg ved samarbejdet. så jeg kan varmt anbefale firmaet til lignende opgaver.

Niels Frandsen
A.N. Hansens Allé 19, Hellerup

Et kvalitetsbevidst firma

Uanset hvilken tagtype vi arbejder med, så er kvaliteten i både materialer og arbejdsudførelse i højsædet hos Falk Tag og Facade ApS. Af samme årsag bruger vi kun naturskifer i klasse A, som kun lægges af fagfolk med stor ekspertise.

Hos os er ingen opgaver for store, så vi hører også meget gerne fra dig, hvis du påtænker at få lagt et skifertag.

Få et skifertag

Vores kundekreds tæller både private, erhverv og andelsboligselskaber, og uanset hvem vi arbejder for eller med, står vi for loyalitet og tillid i alle led af projektet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et skifertag.

Vi kan træffes på 46 75 59 70 eller ved at skrive på info@falk-tag.dk, og fra vores base i Roskilde kører vi dagligt ud til kunder i København og resten af Sjælland.