Facaderenovering

En facaderenovering kan gøre din facade så god som ny – Hos Falk Tag & Facade er vi eksperter i skånsom og professionel facaderenovering.

Der er ingen grund til at leve med en facade, som langsomt bliver mere og mere slidt og mindre og mindre attraktiv at kigge på. En facaderenovering kan gøre den så god som ny.

Falk Tag og Facade ApS har årelang erfaring med facaderenovering af ældre bygninger i København og Roskilde, samt resten af Sjælland.

Kontakt os i dag, hvis du vil have et tilbud på en facaderenovering.

Skånsom facaderenovering

​Det er som regel alger, der får facaden til at miste sin skønhed, men det kan vi komme til livs med en skånsom facadeafrensning som et led i vores facaderenovering, der ikke påvirker murværk eller andet.

Du kan læse mere om Softclean/JOS afrensning her.

Når algerne er bekæmpet, og facaden skal have det flotte look tilbage, så bruger vi kun kvalitetsprodukter som blandt andet Wall-Flex facademaling og KEIM silikatmaling. Det sikrer en flot facade i mange år.

© Falk Tag & Facade – Ydelser – Facaderenovering

Wall-flex

FØR EFTER wall-flex Facader og gavle påføres stor lagtykkelse af Wall-flex, som har en åbenhed, så muren kan “ånde” og holde tør, samt meget stor

Læs mere »

Keim Silikat

FØR EFTER KEIM SILIKAT egenskaber og fordele Forstener med det mineralske underlag til en meget holdbar løsning. Meget diffusionsåben, så fugt i muren og fra

Læs mere »