Tegltag

Overvejer du et nyt tegltag? Et tegltag er en af de mest almindelige tagtyper, du kan se, når du kører rundt i det danske land, og det er der flere årsager til, som vi vil forklare nedenfor.

Hos Falk Tag og Facade ApS er vi eksperter i tagarbejde, og tegltag er noget af det, som vi har mest erfaring med at lægge og renovere. Vi arbejder herunder både med falstegl og vingetegl.

Husk, at vi altid gerne giver et uforpligtende tilbud på et nyt tegltag. Kontakt os i dag.

Fordele ved et tegltag

Som nævnt er der mange, der får lagt nyt tegltag hvert år. Der er flere grunde til, at tegltag er blandt de mest udbredte tagtyper i Danmark.

Især kombinationen af en lang levetid på i hvert fald 50 år, og en forholdsvis lav udgift til materialer, gør det til en attraktiv løsning for mange.

Derudover er et tegltag også en flot løsning, som passer perfekt til stort set alle slags bygninger, og i nogle kommuner findes der faktisk bestemmelser, der foreskriver, at alle boliger i et område skal have tegltag.

© Falk Tag & Facade – Ydelser – Nyt tegltag

Vingetegl

Vingetegl Er den gamle klassiske gamle nordiske røde teglsten, som falder godt ind i fredede ejendommes udseende. Se nogle af vores referencer

Læs mere »

Falstegl

Falstegl Falsteglsten er blevet anvendt i Danmark i mere end 100 år og er en af de mest anvendte type tegltagsten – Det er der

Læs mere »