Zink-og kobberarbejde

Hos Falk Tag & Facade har vi mere end 30 års erfaring med zink- og kobberarbejde på tage, facader, kviste, tagrender, nedløb og diverse inddækninger. Begge belægninger er smukke og kan løfte udseendet på et hus markant. Smukke metalliske overflader giver et eksklusivt udtryk til dit hus, uden at du skal gå på kompromis med holdbarhed.

Giv dit hus et smukt tag eller facade i zink eller kobber. Så får du et smukt look samtidig med, at du dækker dit hus i brandsikre og langtidsholdbare materialer.

kobberarbejde på vindue

Zink- og kobberarbejde holder i lang tid

Faktisk er zink og kobber så langtidsholdbare, at de ofte overlever huset selv. Det kan derfor være en god investering at kigge på en zink- eller kobberløsning, næste gang, der skal udskiftes tage, facader kviste, tagrender, nedløb eller diverse inddækninger.

Typisk kan et zinktag holde sig i 30-40 år afhængigt af vejr og miljø, og kobber holder sig endnu længere. Det er ikke unormalt at kobbertage og-facader holder sig i hundredvis af år.

Zinktage og -facader

Zink kan fås i mange forskellige farver, men primært, almindelig zink, forpatineret zink eller sort zink.

Med tiden vil de naturlige metalliske materialer ændre udseende. Almindelig zink får typisk en mere matgrå overflade, som tilføjer et eksklusivt og rustikt udseende. For patinering eller sort zink tilføjer en underspillet dimension af naturlig skønhed.

Billede af zinkarbejde på tag

Zinks naturlige aldring fremstår som en smuk samhørighed af resten af dit hus – ingen grund til at skjule, hvor gammel dit zinktag eller-facade i virkeligheden er.

Hos Falk Tag & Facade har vi mere end 30 års erfaring med at false både zinktage og –facader. Kontakt os på 46 75 59 70 eller ved at skrive på info@falk-tag.dk for at modtage et uforpligtende tilbud.

Kobber: Fra blank rødbrun til smuk irgrøn

Kobber kender de fleste. Med tiden bliver kobber kun smukkere. Den rødbrune blanke farve giver sig hen, og lægger grunden for en smuk irgrønlig farve, som man f.eks. kan se på gamle bygninger i København. Børsen – bygget i 1624 – står som et pragteksempel på, hvor smukt et kobbertag bliver med tiden, mens Mærsk Tårnet står som et pragteksempel på, hvor smukt et nyt kobbertag og -facade også kan være.

Det er forskelligt, hvornår den irgrønne nuance som kobberfacader får kommer. Det er nemlig afhængigt af vejr og miljø. Men typisk kan man se, at den blanke overflade begynder at blive mørkere inden for 10 år – og ofte langt før!

Vi har mange års erfaring med at false kobbertage og –facader. Kontakt os på tlf. 46 75 59 70 eller ved at skrive på info@falk-tag.dk for at modtage et helt uforpligtende tilbud.

Holdbare og bæredygtige materialer

Undersøgelser viser, at metaltage simpelthen er noget af det bedste materiale, hvis man går efter lang holdbarhed. Både kobber og zink er virkelig langtidsholdbart og derfor begge gode muligheder for at få smukke materialer til ens facade eller tag og samtidig ikke gå på kompromis med langtidsholdbarheden.

Zink holder typisk i 30-40 år. Det kommer naturligvis også an på vejr- og miljøforhold, eftersom at materialet påvirkes af omgivelserne.
Kobber er meget langtidsholdbart. Som nævnt står Børsens tag smukt efter 400 års vind og vejr.

Håndværkergaranti

Vidste du, at Falk Tag og Facade er medlem af Håndværkergaranti? Det betyder, at du er sikret hos os, hvis uheldet er ude! Du kan læse mere om, hvordan Håndværkergaranti er en fordel for dig, når du skal have udført zink- og kobberarbejde på dit hus.

#foogallery-gallery-1748_4 .fg-image { width: 150px; }

© Falk Tag & Facade – Zink & kobber

Kobberarbejde

Det er simpelthen umuligt at vælge forkert i valg af facade- og tagmateriale, hvis man vælger kobber. Kobber har, med sit unikke irgrønne særpræg, sat

Læs mere »

Zinkarbejde

Zink er et meget populært materiale til tage, og har været det i meget lang tid – faktisk har zink på taget været brugt i

Læs mere »