Om os

Vores historie:

Freddy Falk startede allerede i 1977 som entreprenør. Senere blev firmaet Falk Tag & Facade ApS oprettet og generationsskiftet i virksomheden blev i 1998 søsat for at give den unge generation plads, udviklingsmuligheder og ansvar.

Det blev svigersønnen Jan Falk Schollert som blev valgt til at sidde ved rorpinden. Jan Falk Schollert er i dag ejer og tagekspert, mens sønnen Jan Falk Pedersen er salgschef og projektleder. Freddy Falk er i dag senior konsulent i virksomheden.

Vi har i Falk Tag & Facade ApS 16 dygtige og meget engagerede medarbejdere, alle med stor erfaring og ekspertise. Samtidig har vi en del faste underentreprenører, som også arbejder med os.

I Falk Tag & Facade arbejder vi hver dag på at være en solid og kvalitetsbevidst hovedentreprenør.

Vi udfører al udvendig renovering og vedligeholdelse på større tag-, facade- og betonarbejder for boligforeninger, offentlige myndigheder og erhvervskunder samt private kunder øst for Storebælt.

Vi stræber ikke efter at være de største, men vi har en klar ambition om at være de bedste indenfor vores felt. Vores medarbejdere arbejder i teams med en klar arbejdsfordeling og de nødvendige faglige kompetencer. Det er med til at skabe en attraktiv arbejdsplads og gode løsninger på byggepladsen.

I vores samarbejde med kunden gør vi meget ud af kommunikationen. Vi sender ugentlige statusbreve, så man hele tiden kan følge projektet. Både bygherre og en eventuel rådgiver ved hele tiden, hvor langt projektet er i forhold til den aftalte tidsplan.

Billede af Falk tags hovedkvarter

Hvert enkelt bogstav i FALK TAG står for følgende:

F Fremsynet
A Ambitiøse
L Loyale
K Kvalitetsbevidste
T Tillid
A Arbejdsomme
G Grundige
Billede af logo - Falk tag & facade

Tilmeld nyhedsbrev