Zink- og kobberarbejde

Hos Falk Tag & Facade har vi mere end 30 års erfaring med zink- og kobberarbejde på tage, facader, kviste, tagrender, nedløb og diverse inddækninger.

Begge belægninger er smukke og kan løfte udseendet på et hus markant. Smukke metalliske overflader giver et eksklusivt udtryk til dit hus, uden at du skal gå på kompromis med holdbarhed.

Giv dit hus et smukt tag eller facade i zink eller kobber. Så får du et smukt look samtidig med, at du dækker dit hus i brandsikre og langtidsholdbare materialer.

Zink- og kobberarbejde holder i lang tid

Faktisk er zink og kobber så langtidsholdbare, at de ofte overlever huset selv. Det kan derfor være en god investering at kigge på en zink- eller kobberløsning, næste gang, der skal udskiftes tage, facader kviste, tagrender, nedløb eller diverse inddækninger.

Typisk kan et zinktag holde sig i 30-40 år afhængigt af vejr og miljø, og kobber holder sig endnu længere. Det er ikke unormalt at kobbertage og kobberfacader holder sig i hundredvis af år.

Zinktage- og facader

Zink kan fås i mange forskellige farver men primært, almindelig zink, forpatineret zink eller sort zink.

Med tiden vil de naturlige metalliske materialer ændre udseende. Almindelig zink får typisk en mere matgrå overflade, som tilføjer et eksklusivt og rustikt udseende. For patinering eller sort zink tilføjes en underspillet dimension af naturlig skønhed.

Zinks naturlige aldring fremstår som en smuk samhørighed til resten af dit hus – ingen grund til at skjule hvor gammel dit zinktag eller zinkfacade i virkeligheden er.

Hos Falk Tag & Facade har vi mere end 30 års erfaring med at false både zinktage og zinkfacader. Kontakt os på 46 75 59 70 eller ved at skrive på info@falk-tag.dk for at modtage et uforpligtende tilbud.

Kobber: Fra blank rødbrun til smuk irgrøn

Kobber kender de fleste. Med tiden bliver kobber kun smukkere. Den rødbrune blanke farve giver sig hen, og lægger grunden for en smuk irgrønlig farve, som man f.eks. kan se på gamle bygninger i København. Børsen – bygget i 1624 – står som et pragteksempel på, hvor smukt et kobbertag bliver med tiden, mens Mærsk Tårnet står som et pragteksempel på, hvor smukt et nyt kobbertag og -facade også kan være.

Det er forskelligt, hvornår den irgrønne nuance som kobberfacader får kommer. Det er nemlig afhængigt af vejr og miljø. Men typisk kan man se, at den blanke overflade begynder at blive mørkere inden for 10 år – og ofte langt før!

Vi har mange års erfaring med at false kobbertage og –facader. Kontakt os på tlf. 46 75 59 70 eller ved at skrive på info@falk-tag.dk for at modtage et helt uforpligtende tilbud.

Håndværkergaranti

Vidste du, at Falk Tag og Facade er medlem af Håndværkergaranti? Det betyder, at du er sikret hos os, hvis uheldet er ude! Du kan læse mere om, hvordan Håndværkergaranti er en fordel for dig, når du skal have udført zink- og kobberarbejde på dit hus.

Billede af logo - Falk tag & facade

Tilmeld nyhedsbrev