Zinkarbejde

Zinkarbejde du bliver glad for

Zink er et meget populært materiale til tage, og har været det i meget lang tid – faktisk har zink på taget været brugt i århundreder på større beboelsesejendomme. I disse år oplever vi en stigende efterspørgsel efter zinktage. Det forstår vi godt, for zinkarbejde er nemlig utrolig smukt og kan give et moderne og underspillet finish til enhver moderne ejendom.

Vores medarbejdere er specialiserede i at udføre zinkarbejde – både zinktage og zinkfacader – og vi lover altid professionelle og skræddersyede løsninger, der passer til lige netop dine behov.

Går du med drømme om et nyt tag? Eller måske en ny facade? Kontakt os for at høre, om et zinktag eller en zinkfacade er det rigtige valg for dig!

Hvorfor zinkarbejde?

Zinkarbejde er populært på tage og facader, fordi det er et meget holdbart materiale, som er stort set vedligeholdelsesfrit. Det holder sig desuden smukt og karakteristisk igennem sin levetid og bærer på en unik historie, hvor dets alder kun gør det smukkere og mere rustikt.

Zink kan i dag monteres med stående false, så det kan give sig uden at revne. Konstruktioner afdækket med zink nedsætter vedligeholdelsen betydeligt. Det betyder altså, at du er sikret en fleksibel og smuk finish – også selvom at vi skal dreje om hjørner!

Zinkarbejde er super holdbart

Zinktage og –facader er utrolig holdbare med stort set ingen vedligeholdelse. Desuden er zink et naturligt produkt, som udmærker sig ved at være utroligt holdbart.

Det er faktisk ikke unormalt, at zinkarbejde lever længere, end de huse de sidder på! Du kan altså se frem til et langt forhold til din nye zinkfacade eller dit nye zinktag.

Typisk holder et zinkarbejde 30-40 år – det er selvfølgelig også afhængigt af vejr og miljø, men zink er utroligt slidstærkt og modstår også vind og vejr uden problemer.

Ønsker du at få udført et smukt og elegant zinkarbejde på dit tag eller din facade?

Vi rådgiver og udfører zinkarbejde, præcis som ønsket.

Træf os på 46 75 59 70 eller ved at skrive på info@falk-tag.dk, og fra vores base i Roskilde kører vi dagligt ud til kunder i København og på resten af Sjælland.

Husk, at vi udover at udføre zinkarbejde, også har mange års erfaring med at lægge kobber på tage og facader.

Vi er med i Håndværkergaranti. Det er din sikkerhed, når du får lagt zinkarbejde hos os.

Billede af logo - Falk tag & facade

Tilmeld nyhedsbrev