Facaderenovering

En facaderenovering kan gøre din facade så god som ny – Hos Falk Tag & Facade er vi eksperter i skånsom og professionel facaderenovering.

Der er ingen grund til at leve med en facade, som langsomt bliver mere slidt og mindre attraktiv at kigge på. En facaderenovering kan gøre den så god som ny.

Falk Tag og Facade ApS har årelang erfaring med facaderenovering af ældre bygninger i København og Roskilde, samt Midt- og Nordsjælland. Igennem tæt dialog med dig som kunde finder vi frem til, hvordan lige netop din facaderenovering skal håndteres.

Kontakt os i dag, hvis du vil have et tilbud på en facaderenovering.

Skånsom facaderenovering

​Det er som regel alger og forurening, der får facaden til at miste sin skønhed, men det kan vi komme til livs med en skånsom JOS facadeafrensning som et led i vores facaderenovering, der ikke påvirker murværk eller andet, idet afrensningen foregår med brændt kalk som blæsemiddel, som er blødere end sand og derfor mere skånsomt overfor murværkets overflade.

Når algerne er bekæmpet, og facaden skal have det flotte look tilbage, så bruger vi kun kvalitetsprodukter som blandt andet Wall-Flex facademaling og KEIM silikatmaling. Det sikrer en flot facade i mange år.

Kontakt Falk Tag & Facade om dine ønsker i dag

Hos Falk tag & Facade stiller vi vores ydelser til rådighed for at hjælpe dig med dine ønsker til Facaderenovering. Vi kommer med professionel hjælp og rådgivning og giver dig naturligvis et uforpligtende tilbud før du siger ja til noget som helst.

Du kan kontakte os allerede i dag – så vil en af vores fagpersoner med glæde hjælpe dig.

Billede af logo - Falk tag & facade

Tilmeld nyhedsbrev