Sitemap

Ydelser

  • Naturskifertag – Hos Falk Tag & Facade har vi mere end 30 års erfaring med at lægge naturskifertag på området. Naturskifer som tagdækning er kun blevet mere populært de sidste 10-15 år. Hos Falk Tag & Facade får vi rigtig mange henvendelser fra kunder, som ønsker et naturskifertag bl.a. på grund af et fantastisk bæredygtigt tagmateriale, som ikke bliver blegnet af solen og som næsten er vedligeholdelsesfrit samtidig med, at naturskifertaget er brandsikkert.
  • Kobberarbejde – Du kan, hos Falk Tag og Facade, udleve drømmen om at få dit helt eget kobbertag på eget hus. Du kender måske sangen “Diamonds Are Forever.” Man kunne måske overføre betydningen til kobberarbejde i samme ombæring – kobber er nemlig utrolig slidstærkt og kan prale af en langtidsholdbarhed på flere hundrede år.
  • Zinkarbejde – Zink er et meget populært materiale til tage, og har været det i meget lang tid – faktisk har zink på taget været brugt i århundreder på større beboelsesejendomme. I disse år oplever vi en stigende efterspørgsel efter zinktage. Det forstår vi godt, for zinkarbejde er nemlig utrolig smukt og kan give et moderne og underspillet finish til enhver moderne ejendom.
Billede af logo - Falk tag & facade

Tilmeld nyhedsbrev