Kobberarbejde

Kobberarbejde

Det er simpelthen umuligt at vælge forkert i valg af facade- og tagmateriale, hvis man vælger kobber. Kobber har, med sit unikke irgrønne særpræg, sat sig på nethinden af de fleste danskere. Bare man hører ordet “kobbertag”, bliver ens opmærksomhed straks ledt hen på gamle københavnertage, såsom Børsens tag.

Du kan, hos Falk Tag og Facade, udleve drømmen om at få dit helt eget kobbertag på eget hus. Vi lægger også kobberarbejde som facade, hvis det skulle være ønskeligt. Kobberarbejde gør sig virkelig godt på stort set al slags husbelægning udendørs.

Hos Falk Tag og Facade har vi mere end 30 års erfaring med at false kobberarbejde. Vi tager imod alle typer af henvendelser, og lægger os altid i selen for at udføre så professionelt et stykke arbejde som muligt. Vi tager altid udgangspunkt i lige præcis DIT behov for kobberarbejde – vi skræddersyer altid den løsning, som du bliver gladest for.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på kobberarbejde – vi glæder os til at høre fra dig!

Kobberarbejde varer evigt

Du kender måske sangen “Diamonds Are Forever.” Man kunne måske overføre betydningen til kobberarbejde i samme ombæring – kobber er nemlig utrolig slidstærkt og kan prale af en langtidsholdbarhed på flere hundrede år.

Når du skal vælge det helt rigtige materiale til dit tag og til din facade, er det naturligvis vigtigt for dig, at taget og/eller facaden holder i lang tid. Og ikke nok med at det skal holde i lang tid, det skal helst holde i RIGTIG lang tid. Med et kobbertag eller en kobberfacade, er du garanteret en smuk og eksklusiv belægning, der kun bliver smukkere med alderen.

Smukt, eksklusivt kobberarbejde

Fra det smukke, blanke, rødbrune nye kobber, der baner vejen for den eksklusive irgrønne vintage, som iklæder dit hus i noget helt unikt. Den smukke patina er helt rustfri, når den begynder at titte frem, og får din ejendom til at fremstå endnu mere unik og eksklusiv, end den allerede gør.

Det tager typisk ikke mere end 5-10 år før din kobberfacade eller –tag kan bryste sig af mørkere og snart grønlige træk. Det er i sandhed noget særligt at følge med i, når kobberarbejdet er på ens eget hus!

Går du med drømme om få nyt kobberarbejde på dit hus? Så kontakt os på 46 75 59 70 eller ved at skrive på info@falk-tag.dk. Vi vil glæde os til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at udleve din drøm om at få kobbertag eller facade!

Udover at udføre kobberarbejde har vi også mange års erfaring med at lægge zink på tage og facader. Læs mere om det her.

Husk, at vi også er med i Håndværkergaranti. Det er din sikkerhed, når du får lagt kobberarbjede hos os.

Billede af logo - Falk tag & facade

Tilmeld nyhedsbrev