Nyt naturskifertag

Et naturskifertag kan holde i over 100 år

De fleste drømmer om et tag med meget lang levetid, og hører du også til en af dem, så er et nyt naturskifertag måske den helt rigtige løsning. Det er både miljømæssigt uovertruffent og bæredygtigt.

Falk Tag og Facade i Roskilde er din oplagte samarbejdspartner, når du skal have lagt nyt naturskifertag.

Et naturskifertag kan let holde i 100 år og bevarer sit flotte udseende hele vejen, hvis du vedligeholder det ordentligt. Det er en god og fremsynet investering.

Nyt naturskifertag med Falk Tag & Facade

Uanset hvilken tagtype vi arbejder med, så er kvaliteten i både materialer og arbejdsudførelse i højsædet hos Falk Tag og Facade ApS. Af samme årsag bruger vi kun naturskifer i klasse A, når du skal have et naturskifertag hos os. Det lægges kun af fagfolk med stor ekspertise.

Hos os er ingen opgaver for store, så vi hører også meget gerne fra dig, hvis du påtænker at få lagt et naturskifertag.

Få et nyt naturskifertag

Vi hjælper dig med dit nye naturskifertag. Vores kundekreds tæller både private, erhverv og andelsboligselskaber, og uanset hvem vi arbejder for eller med, står vi for loyalitet og tillid i alle led af projektet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på et naturskifertag.

Vi kan træffes på 46 75 59 70 eller ved at skrive på info@falk-tag.dk, og fra vores base i Roskilde kører vi dagligt ud til kunder i København og resten af Sjælland.

Billede af logo - Falk tag & facade

Tilmeld nyhedsbrev