Falstegl

Der er mange grunde til, at falsteglsten er populært som tagbelægning. Det er nemlig både utrolig holdbart og meget smukt at se på!

Falsteglsten er blevet anvendt i Danmark i mere end 100 år og er en af de mest anvendte type tegltagsten.

Hos Falk Tag & Facade kan du altid forvente, at arbejdet bliver udført af eksperter med mange års erfaring. Vi søger altid at leve op til vores kunders højeste forventninger og leverer et flot og holdbart resultat. Vi ved, at et tag er en central del af en bygning og et hjems ydre. Det er derfor vigtigt, at taget kan holde sig flot i mange år.

Falsteglstags holdbarhed

Med falstegl som tagbelægning er du sikret et utrolig holdbart tag, der kan modstå selv de mest ekstreme vindforhold. Eftersom at teglene er falset sammen, slutter konstruktionen helt tæt og giver en fuld beskyttende dækning.

Med de tætte sluttede false gør falstegl, at falsteglen sluttes sammen horisontalt og vertikalt. Derudover tjener falsen også de formål at holde fygesne og vand ude.

Ligesom med vingetegl skal der monteres et undertag under falstegl, der garanterer helt vandtæt tag. Falsteglstag har en lang holdbarhed. Du kan derfor vide dig sikker på, at når du investerer i et falsteglstag, investerer du langsigtet.

Falstegl kan leveres med op til 40 års garanti fra producenten.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit nye teglstenstag.

Udover falstegl, lægger vi også både naturskifertag og vingetegl.

Vi er med i Håndværkergaranti

Falk Tag og Facade er med i Håndværkergaranti. Det betyder, at du er dækket, hvis uheldet nu skulle være ude. Du er dækket for helt op til 150.000. Vi ønsker nemlig, at du som kunde får så tryg en købsoplevelse hos os som muligt

Husk, at du hos os kan få et uforpligtende tilbud på vingetegl. Kontakt os på  46 75 59 70 eller ved at skrive på info@falk-tag.dk. Så glæder vi os til at tage en snak med dig om dit hus og dine behov inden for tegltag.

Billede af logo - Falk tag & facade

Tilmeld nyhedsbrev