Vingetegl

Der findes næsten ikke noget mere dansk, end det danske vingetegltag. Vingetegl er den klassiske gamle røde teglsten, som beklæder danske huses tage.

Faktisk har teglstenen beklædt danske tage siden 1500-tallet. Det er altså langt mere end blot en flot tagbeklædning. Det er simpelthen dansk kultur.

Få dit nye vingetegltag hos os

Hos Falk Tag & Fade har vi 40 års erfaring med at lægge tegltag. Vi brænder simpelthen for vores håndværk og går ekstra langt for at sikre, at din oplevelse hos os bliver så god som muligt.

Få Falk Tag & Facade til at give dig et tilbud på nyt tag med vingetegl. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud! Kontakt os på 46 75 59 70 eller ved at skrive på info@falk-tag.dk.

Holdbarhed og vedligehold

Der er en grund til, at vingetegl har været brugt så trofast i de nordiske lande i godt 500 år. Vingetegl holder nemlig rigtig godt! Med en levetid på mere end 75 år og relativt let vedligehold, er det danskernes foretrukne type af tag.

Det bliver pænere, når en professionel klarer det bøvlede stykke arbejde, og så er man også helt sikker på, at taget lægges tæt og med de rigtige sikkerhedsforanstaltninger.

Vi er med i Håndværkergaranti

Falk Tag og Facade er med i Håndværkergaranti. Det betyder, at du er dækket, hvis uheldet nu skulle være ude. Du er dækket for helt op til 150.000. Vi ønsker nemlig, at du som kunde får så tryg en købsoplevelse hos os som muligt.

Husk, at du hos os kan få et uforpligtende tilbud på vingetegl. Kontakt os på  46 75 59 70 eller ved at skrive på info@falk-tag.dk. Så glæder vi os til at tage en snak med dig om dit hus og dine behov inden for tegltag.

Husk, at vi også kan levere falstegl og naturskifer som tagbelægning.

Billede af logo - Falk tag & facade

Tilmeld nyhedsbrev